Taxi för privatpersoner

En av de tjänster vi på Dala Taxi erbjuder är taxi för privatpersoner. Med vår hjälp kan du få tag på en taxi för privatperson oavsett var i Dalarna du befinner dig någonstans. Det enda du behöver göra är att beställa en taxi här via vår sida så kommer vi att förse dig med en prisvärd taxi så fort vi kan. Genom att använda dig av oss har du dessutom tillgång till taxi dygnet runt.

Vi samarbetar bara med de bästa taxibolagen

Dala Taxi samarbetar bara med de allra bästa taxibolagen runt om i Dalarna. När du bokar taxiresor via oss kan du därför alltid förvänta dig en säker taxi som körs av en pålitlig taxiförare. Söker du efter företagsresor så rekommenderar vi vår artikel taxi för företag.

Säkerheten kommer först

Just säkerheten är något som har högsta prioritet, både för oss på Dala Taxi och de taxifirmor som vi samarbetar med. När vi förser dig med en taxi kan du därför inte bara förvänta dig en smidig taxiresa, utan även en mycket säker taxiresa.

Behöver du till exempel en taxi för familjen? Färdas du med små barn? Då kommer den taxi som kommer för att hämta dig alltid att vara utrustad med barnstolar och liknande, detta för att göra resan säker och bekväm för hela familjen, inklusive de allra minsta.

Du har alltid tillgång till våra tjänster

Som tidigare nämnt kan du boka taxi dygnet runt hos oss på Dala Taxi. Det spelar med andra ord inte någon roll om du vänder dig till oss mitt i natten, på dagen en vardag mitt i veckan, på julafton, på nyårsafton, eller när det än gäller. Vi kommer att förse dig med en prisvärd taxi oavsett vilket. Vi har nämligen full koll på att taxi är något man kan behöva när som helst, detta oavsett vad klockan är eller vad det är för årstid.

Det kan också bli så att man helt plötsligt behöver en taxi utan att det är något som är planerat. Du måste därför inte boka en taxi långt i förväg när du använder dig av våra tjänster, även om du förstås också kan göra det om det är vad du föredrar, utan oss kan du vända dig till när du behöver en taxi på en gång. Vi kommer då förse dig med en säker taxi så fort vi bara kan och ta dig dit du vill. Det gäller alltså oavsett var i Dalarna du befinner dig någonstans. Exakt hur snabbt vi kan vara på plats varierar dock beroende på precis var det är du vill bli upphämtad någonstans.

Vi tror på att erbjuda miljövänliga tjänster

Som vi tidigare varit inne på samarbetar vi på Dala Taxi bara med de ledande taxifirmorna i Dalarna. För oss handlar detta dock inte bara om att de ska erbjuda en säker, bra och pålitlig service, utan även en miljövänlig sådan. Vi föredrar därför att samarbeta med taxibolag som använder sig av elbilar och hybridbilar, detta så att de ska kunna ha så låga utsläppsnivåer som möjligt. Det är helt enkelt vårt sätt att göra vad vi kan för att bidra till en bättre miljö på.

Fördelar och nackdelar med att använda dig av Dala Taxi

Fördelar

  • Vi kan erbjuda taxi över hela Dalarna.
  • Vi samarbetar bara med de bästa taxibolagen i Dalarna.
  • Du kan boka en taxi via oss på ett enkelt och smidigt sätt.
  • Du får förmånliga priser när du bokar en taxi via oss.
  • Vi och våra samarbetspartners sätter säkerheten i första hand.
  • Vi erbjuder rabatter och liknande för dig som använder våra tjänster mycket.
  • Våra tjänster finns tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan.
  • Vi värnar om miljön genom att samarbeta med taxibolag som i största möjliga mån använder sig av elbilar och hybridbilar.

Nackdelar

  • Vi kan släppa av dig i andra län, men när det kommer till upphämtning erbjuder vi bara våra tjänster i Dalarna.

Varför ska jag boka min taxi för privatpersoner via Dala Taxi?

Därför att du genom att vända dig till oss får tillgång till prisvärd taxi oavsett var i Dalarna du befinner dig.

Vilka typer av taxibolag samarbetar Dala Taxi med när det kommer till taxi för privatpersoner?

Vi på Dala Taxi samarbetar enbart med pålitliga taxifirmor i Dalarna med bra rykten.

Vänder sig Dala Taxi till familjer när det kommer till taxi för privatpersoner?

Absolut, vi på Dala Taxi vänder oss till alla typer av privatpersoner och även taxi för företag. Detta inkluderar alltså familjer, inklusive sådana med små barn. Vi kommer då att förse dig med barnstolar så att även de små kan färdas på ett säkert sätt.

Erbjuder Dala Taxi tjänster anpassade för mig som sitter i rullstol när det kommer till taxi för privatpersoner?

Visst gör vi det! Det enda du behöver göra är att informera oss om att du sitter i rullstol i samband med att du bokar din taxi. Vi ser då till att den taxi som kommer för att hämta upp dig är rullstollsanpassad.

Finns Dala Taxis tjänster tillgängliga dygnet runt, året runt när det gäller taxi för privatpersoner?

Ja det gör de, oss kan du beställa en taxi av oavsett tid på dygnet och vilken dag det är.