Om Oss

Dala Taxi - Om oss

Om oss

Vi på Dala Taxi är en aktör som samlat alla de ledande taxibolagen i Dalarna på ett och samma ställe och där du enkelt kan boka en taxi dygnet runt, året runt!


Taxi nära mig

Innehållsförteckning

  Add a header to begin generating the table of contents

  Om oss på Dala Taxi

  Varmt välkommen till oss på Dala Taxi! Vi är en förmedlare av taxitjänster runt om i Dalarna. Vi på Dala Taxi är med andra ord inte själva något taxibolag, utan vår roll är att ge dig som kund tillgång till flera av Dalarnas ledande taxibolag. Du kan läsa mer om de olika taxibolagen under sidorna för respektive ort.

  Boka en taxi på ett snabbt och smidigt sätt

  Genom att använda dig av oss på Dala Taxi och våra tjänster kan du som kund boka en taxi på ett snabbt och smidigt sätt oavsett vilken del av Dalarna du befinner dig i. I stället för att själv behöva lägga ner tid på att sitta och kolla upp olika taxibolag kan du genom att använda dig av oss alltså lätt få tillgång till det ledande taxibolaget på den ort där du befinner dig.

  De aktörer som vi samarbetar med är samtliga erfarna, pålitliga och kunniga sådana som du alltid kan känna dig helt trygg med att använda dig av. Vi är mycket noga med vilka aktörer vi samarbetar med, så när du bokar en taxi i Dalarna via oss kan du alltid förlita dig på att det rör sig om en aktör med rent mjöl i påsen och som har det bästa för dig som kund som högsta prioritet.

  Kontakta oss om du har några frågor?

  Har du några frågor om oss och våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så kommer vi att förse dig med ett svar så fort vi kan. Du kan kontakta oss via det kontaktformulär som du finner under ”Kontakta oss.” Vi ser fram emot att få höra från dig!

  Vi är en del av Taxi Hero

  Dala Taxi är en del av Taxi Hero-varumärket. Vi lanserades specifikt för resenärer i Dalarna som är i behov av snabb, säker och billig taxiservice oavsett vilken del av länet de befinner sig i.

  Vad våra kunder tycker om oss

  Jag bestämde mig för att prova den här tjänsten och jag blev positivt överraskad. Jag kunde hitta en taxi på mindre än 10 minuter. Webbplatsen var väldigt lätt att använda och servicen var utmärkt. Jag skulle definitivt använda tjänsten igen och jag kommer att rekommendera den till mina vänner och arbetskamrater.


  5/5
  Ted Månsson
  Falun, Dalarna

  Dalataxi.se är den bästa taxijämförelsesidan jag hittat. Det gjorde det möjligt för mig att jämföra olika taxitjänster och hitta den taxi jag behövde för min resa. Jag bokade min resa inom några minuter och föraren var där på mindre än 10 minuter. Jag skulle absolut använda denna tjänst igen för att komma hem säkert på natten.


  4.4/5
  Emelia Gustafsson
  Borlänge, Dalarna

  Den här sidan är en skänk från ovan för den som letar efter en taxi och inte vill bli lurad med höga priser eller behöva vänta länge på att en taxi ska dyka upp. Jag är väldigt nöjd med tjänsten och jag hoppas att deras verksamhet kommer att växa så att vi får fler alternativ att välja mellan. Rekommenderar Dala Taxi till alla resenärer i Ludvika området. 


  5/5
  Vincent Nyström
  Ludvika, Dalarna