Kontakt

Dala Taxi - kontakta oss för frågor och funderingar

Kontakta oss

Använd dig av kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med oss på Dala Taxi. Vi finns tillgängliga alla dagar i veckan, 08:00-17:00. Vi ser fram emot att få höra från dig!


Taxi nära mig

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar

Har du funderingar eller kanske särskilda önskemål innan du bokar en taxi via Dalataxi.se? Inga problem, kontakta oss så hjälper vi dig.

[wpforms id=”27762″]

Vad våra kunder tycker om oss

Jag bestämde mig för att prova den här tjänsten och jag blev positivt överraskad. Jag kunde hitta en taxi på mindre än 10 minuter. Webbplatsen var väldigt lätt att använda och servicen var utmärkt. Jag skulle definitivt använda tjänsten igen och jag kommer att rekommendera den till mina vänner och arbetskamrater.


5/5
Ted Månsson
Falun, Dalarna

Dalataxi.se är den bästa taxijämförelsesidan jag hittat. Det gjorde det möjligt för mig att jämföra olika taxitjänster och hitta den taxi jag behövde för min resa. Jag bokade min resa inom några minuter och föraren var där på mindre än 10 minuter. Jag skulle absolut använda denna tjänst igen för att komma hem säkert på natten.


4.4/5
Emelia Gustafsson
Borlänge, Dalarna

Den här sidan är en skänk från ovan för den som letar efter en taxi och inte vill bli lurad med höga priser eller behöva vänta länge på att en taxi ska dyka upp. Jag är väldigt nöjd med tjänsten och jag hoppas att deras verksamhet kommer att växa så att vi får fler alternativ att välja mellan. Rekommenderar Dala Taxi till alla resenärer i Ludvika området. 


5/5
Vincent Nyström
Ludvika, Dalarna