Taxi för företag

Vi på Dala Taxi erbjuder bland annat taxi för företag. Med detta menar vi att vi erbjuder tjänster specialanpassade för dig som kontaktar oss å ett företags vägnar. Vi har även en läsvärd artikel om taxi privat för dig som söker mer om tjänster kring privata taxiresor.

Taxi för företag – Skräddarsydda tjänster för företag

Är du i behov av taxi för företag? Detta kan till exempel handla om att du representerar ett företag i Dalarna som på en återkommande basis behöver använda sig av taxitjänster. I så fall kan du teckna ett avtal med oss på Dala Taxi som ger dig, ditt företag och dess anställda rabatter och liknande när du använder dig av våra tjänster. Använder du dig av taxi för företag är detta något som du och ditt företag utan tvekan kommer att kunna spara mycket pengar på i det långa loppet.

Självklart är du dock inte tvungen att använda dig av någon av dessa tjänster bara för att du behöver taxi för företag. Du är lika välkommen att använda dig av våra tjänster på samma sätt som våra kunder som är privatpersoner gör.

Dra nytta av vårt bonusprogram

Om du väljer att utnyttja de specialanpassade tjänster vi erbjuder när det kommer till taxi för företag kan du även dra nytta av vårt bonusprogram. Detta fungerar som så att ju mer du och ditt företag använder er av våra tjänster, desto mer bonuspoäng samlar ni ihop. När du väl har samlat ihop till en viss summa bonuspoäng kan de bytas in mot gratis taxiresor och liknande. Det är alltså en typ av lojalitetsprogram som fungerar på ett liknande sätt som frekvent-flyer-program hos flygbolag gör. Kontakta oss för att lära dig mer om vårt bonusprogram och vilken nytta du kan få av det.

Planerar ni ett stort företagsevenemang?

Planerar du och ditt företag ett stort evenemang och är i särskilt behov av taxi för företag, till exempel ett stort antal taxibilar som kommer och transporterar de anställda från ett visst ställe till ett annat eller liknande? Då behöver du bara vända dig till oss så skräddarsyr vi en lösning åt er. Vi ser då till att ha den mängd taxibilar på plats de tider då de behöver vara där, detta så att ni kan njuta av evenemanget utan att behöva oroa er över transportfrågan. Vår uppgift är helt enkelt att hjälpa er med just transporten medan er uppgift är att njuta och ha det trevligt.

Affärspartners på besök?

Har ni affärspartners på besök, eller kanske potentiella sådana? Vill ni göra bästa möjliga intryck? Även i detta fall behöver ni bara vända er till oss för taxi för företag. Vi kan då bland mycket annat komma och hämta upp era affärspartners från flygplatsen eller tågstationen, detta i en limousine om ni så önskar. Med vår hjälp kan ni helt enkelt se till att era partners besök blir så lyckat och flyter på så smidigt som möjligt.

Betala med faktura en gång i månaden

Om du blir företagskund hos oss behöver du inte heller tänka på att behöva betala för din resa varje gång du åker med oss, utan i stället fakturerar vi dig en gång i månaden. Samtidigt kan du på ett smidigt och enkelt sätt hålla koll på dina kostnader här på Dala Taxi, detta så att de inte skenar i väg.

Få ett fast pris för din resa

Som företagskund hos oss kan du dessutom alltid räkna med att få ett fast pris på dina resor innan du bokar de. På så sätt behöver du inte oroa dig över att det ska uppstå några obehagliga överraskningar vid slutet av resan, utan kan alltid ha full koll på hur mycket det kommer kosta dig.