FAQ

Dala Taxi - Vanliga frågor (FAQ)

FAQ

Allt du behöver veta


Taxi nära mig

Vanliga frågor

I den här artikeln besvarar vi frågor

Hur många taxichaufförer finns det i Sverige?

Sverige har mellan 400 000 till 500 000 licensierade taxichaufförer. Regeringen försöker införa tekniska lösningar för att minska antalet och öka antalet miljövänliga taxibilar. Det finns fyra taxibolag i Sverige och de har cirka 2900 bilar som rullar på gatorna runt om i landet.

 

Dessutom finns det olika bildelningstjänster som kan användas antingen i Stockholm eller under samma modell som Uber driver.

Vad våra kunder tycker om oss

Jag bestämde mig för att prova den här tjänsten och jag blev positivt överraskad. Jag kunde hitta en taxi på mindre än 10 minuter. Webbplatsen var väldigt lätt att använda och servicen var utmärkt. Jag skulle definitivt använda tjänsten igen och jag kommer att rekommendera den till mina vänner och arbetskamrater.


5/5
Ted Månsson
Falun, Dalarna

Dalataxi.se är den bästa taxijämförelsesidan jag hittat. Det gjorde det möjligt för mig att jämföra olika taxitjänster och hitta den taxi jag behövde för min resa. Jag bokade min resa inom några minuter och föraren var där på mindre än 10 minuter. Jag skulle absolut använda denna tjänst igen för att komma hem säkert på natten.


4.4/5
Emelia Gustafsson
Borlänge, Dalarna

Den här sidan är en skänk från ovan för den som letar efter en taxi och inte vill bli lurad med höga priser eller behöva vänta länge på att en taxi ska dyka upp. Jag är väldigt nöjd med tjänsten och jag hoppas att deras verksamhet kommer att växa så att vi får fler alternativ att välja mellan. Rekommenderar Dala Taxi till alla resenärer i Ludvika området. 


5/5
Vincent Nyström
Ludvika, Dalarna
Gå med i vårt nyhetsbrev

10% rabatt på nästa taxiresa och ta del av spännande fantastiska nyheter.[wpforms id=”38999″ title=”false” description=”false”]